سلامتی

بهترین منبع خوراکی ویتامین E

Rate this post

ویتامین E از ویتامین‌های محلول در چربی است که به‌عنوان یک آنتی اکسیدان قوی نیز شناخته می‌شود و به پیشگیری از بروز استرس اکسیداتیو در بدن کمک می‌کند.

امروز در این مقاله از سبزینه راه نکات خیلی مفید و عملی و کاربردی را برای شما در نظر گرفته ایم.

آنتی اکسیدان‌ها از سلول‌های بدن در برابر اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند و می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان، بیماری‌های قلبی یا حتی آلزایمر را کاهش دهند. بنابراین مقادیر مناسب ویتامین E می‌تواند فرد را در برابر بیماری‌های قلبی، سرطان و آسیب چشمی مرتبط با سن (دژنراسیون ماکولا) محافظت کند. در این مطلب از مجله سبزینه راه با بهترین منبع ویتامین ای و زمان مصرف آن آشنا می‌شویم.

از مهم‌ترین مزایای ویتامین E شامل نقش آن به عنوان ویتامین محلول در چربی است که برای عملکرد مناسب بسیاری از اندام‌ها، فعالیت‌های آنزیمی و فرآیندهای عصبی مورد نیاز است. در عین حال مصرف زیاد ویتامین E از طریق مکمل‌ها می‌تواند منجر به خون‌ریزی بیش از حد شود. البته مصرف خوراکی‌های حاوی ویتامین E مانند مواردی که در ذیل آورده شده، سالم و بی‌خطر است.

۱۰ منبع مهم خوراکی ویتامین E

مقدار مورد نیاز مصرف ویتامین E به طور روزانه ۱۵ میلی‌گرم است. از مواد غذایی حاوی بالاترین مقادیر ویتامین E می‌توان به ترتیب به موارد زیر اشاره کرد:

  • تخمه آفتابگردان
  • بادام‌ها
  • آووکادو
  • اسفناج
  • کدو گردویی (از خانواده کدو حلوایی)
  • کیوی
  • کلم بروکلی
  • ماهی قزل آلا
  • روغن زیتون
  • میگو
همچنین بخوانید:  ۷ خاصیت جادویی لیمو عمانی که نمی‌دانید

مطلب این معجون ۷ روزه بدن شما را پاکسازی می‌کند را بخوانید.

 

بهترین زمان و میزان مصرف ویتامین E که نمی‌دانید

ویتامین E یکی از ویتامین‌های محلول در چربی است. این ویتامین خاصیت آنتی‌اکسیدانی داشته و از بافت‌های بدن در مقابل اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد برخی از ترکیب‌های شیمیایی محافظت می‌کند.

بهترین زمان مصرف ویتامین E

یکی از رایج‌ترین سوالات این است که ویتامین E را چگونه مصرف کنیم؟ همان‌طور که در ابتدا توضیح داده شد، ویتامین‌ها به دو دسته محلول در آب و محلول در چربی تقسیم می‌شوند.

ویتامین‌های محلول در چربی که این ویتامین نیز شامل آن است، برای جذب به چربی نیاز دارند، بنابراین بهترین زمان مصرف این ویتامین که بیشتر به صورت قرص ویتامین E ۴۰۰ تهیه می‌شود، همراه با وعده‌های غذایی است که حاوی چربی باشند، خصوصا پس از شام.

 

میزان مصرف ویتامین E

مقدار مصرف این ویتامین به تشخیص پزشک بستگی دارد، بنابراین سعی کنید اقدام به مصرف خودسرانه نکنید، اما به‌طور معمول مقدار مصرف توصیه شده روزانه ویتامین E برای بزرگسالان ۱۵ میلی گرم است و توصیه می‌شود سعی کنید بیشتر از منابع غذایی آن را دریافت کنید.

کودکان

  • ۱ تا ۳ سال: ۶ میلی‌گرم روزانه
  • ۲ تا ۸ سال: ۷ میلی‌گرم روزانه
  • ۹ تا ۱۳ سال: ۱۱ میلی‌گرم روزانه

زنان

  • ۱۴ سال و بالاتر: ۱۵ میلی‌گرم روزانه
  • بارداری: ۱۵ میلی‌گرم روزانه
  • شیردهی: ۱۹ میلی‌گرم روزانه

مردان

  • ۱۴ سال و بالاتر: ۱۵ میلی‌گرم روزانه

 

 

منبع : deltapayam.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا