طب سنتی

روغن الاغ و درمان درد های مفصلی و سیاتیکی

Rate this post

روغن الاغ

روغن الاغ یا روغن حمار ( روغ خر ) جز آن دسته از روغن های کمیابی است که به راحتی به دست نمی آید و پروسه روغن گیری دشواری دارد. این روغن از ترکیب چربی الاغ و شیر الاغ بدست می آید.

با خواندن این مطب در مجله تغذیه سبزینه راه نگرش تان به آموزه هایتان در این حوزه عمیق تر خواهد شد.

روغن الاغ و درمان درد های مفصلی و سیاتیکی

طرز تهیه روغن الاغ :

برای بدست آوردن این روغن از چربی الاغ غیر زنده ای که بطور طبیعی مرده باشد و از مرگ آن کمتر از یک روز گذشته باشد استفاده میشود.
چربی الاغ را از پوست و گوشت آن جدا میکنند و به مدت 48 ساعت در دمای پایین در شیر الاغ خوابانده و سپس عملیات روغن گیری توسط یک روغن پایه انجام میشود.
این روغن در دمای پایین جامد است و در دماهای بالاتر بصورت مایع در می آید. روغن الاغ باید دور از نورآفتاب نگهداری شود.
روغن الاغ طبیعت گرمی دارد و رنگ آن عمدتا شیری رنگ یا سفید است. روغن الاغ روغنی موضعی است که در از بین بردن درد های مفصلی و عضلانی و درد هایی که از سرد مزاجی بدن نشات میگیرد بسیار موثر است. ویالین موجود در روغن الاغ میتواند به بهبود جای زخم و سوختگی های قدیمی کمک کند.

روغن الاغ و درمان درد های مفصلی و سیاتیکی

روغن الاغ همچنین دارای ویتامین های B ، A , E و D نیز میباشد

همچنین بخوانید:  یبوست: مرگ تدریجی

خواص روغن الاغ :

  • درمان کننده درد های عضلانی، رماتیسمی و آرتروز
  • درمان دیسک کمر، دیسک گردن و پا درد
  • ترمیم جای سوختگی
  • مرطوب کننده و جلوگیری از خشکی پوست
  • درمان زخم دیابت و زخم بستر

 

طرز استفاده از روغن الاغ :

برای درمان درد های عضلانی ، سیاتیکی ، مفصلی و …

روزانه مقداری از روغن الاغ را همراه با روغن سیاه دانه ترکیب کرده و بر روی ناحیه مورد نظر به مدت 15 تا 20 دقیقه بخوبی ماساژ دهید.

برای درمان و ترمیم جای سوختگی

مقداری از روغن الاغ را همراه با روغن گلاب و روغن زیتون ترکیب کرده و بر روی نواحی مورد نظر ماساژ دهید تا جذب شود.

منبع : marhamteb.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا