سبک زندگی

9فایده جادویی روغن بابونه (Chamomile oil)؛ خواص، ویژگی، روش استفاده از روغن بابونه

Rate this post

آیا با خاصیت، درمان روغن بابونه آشنا هستید؟ روش های استفاده از آن را میدانید؟ روغن بابونه (Chamomile oil) از گل‌های این گیاه دارویی محبوب بابونه است که از طریق فرآیندی به نام تقطیر به دست می‌آید. اسانس بابونه یک محصول طبیعی است که به طور گسترده ای برای درمان شرایط مختلف، که سلامتی ما را به خطر می‌اندازند و مهمتر از همه برای آرامش بدن و ذهن به لطف اثرات آرام‌بخش روغن بابونه، استفاده می‌شود.

امروز در این مقاله از سبزینه راه نکات خیلی مفید و عملی و کاربردی را برای شما در نظر گرفته ایم.

آیا کاربرد و خواص روغن بابونه را در زمینه های مختلف از جمله پوست و مو می‎دانید؟ اگر دوست دارید بدانید روغن بابونه چه خواصی دارد و از فواید باورنکردنی آن بهره مند شوید، در این بخش از سری مطالب آموزش زیبای و آرایشی مجله سبزینه راه (https://vaghtemod.ir)همراه باشید تا با این روغن با ارزش و خواص آن، بیشتر آشنا شوید.

روغن بابونه (Chamomile oil) چیست؟

اسانس بابونه (Chamomile oil)؛ یک گیاه چند ساله بسیار محبوب در جهان غرب می‎باشد که نزدیک به زمین رشد می‌کند. روغن بابونه؛ از گل این گیاه معجزه آسا، استخراج می‌شود و دارای رایحه ای شیرین و میوه ای است و رنگ آن می‌تواند، آبی روشن یا خاکستری باشد.

بابونه یک گیاه محبوب است که خاصیت تسکین دهنده دارد و برای پوست های خشک و حساس مناسب است.

از زمان‌های قدیم، روغن بابونه یکی از پرمصرف‌ترین داروها در بسیاری از نقاط جهان محسوب می‌شد. گل بابونه؛ با گلبرگ‌های سفید و رنگ داخلی زردش، گیاهی علفی یکساله به ارتفاع 40 سانتی متر است که عطری قوی دارد. همچنین به دلیل خاصیت تسکین دهنده، این روغن یک گزینه عالی برای پوست‌های خشک یا حساس می‎باشد.

همچنین بخوانید:  علائم و درمان دیابت در دوران بارداری

 

چگونه روغن بابونه به دست می‌آید؟

بابونه به صورت بذر در فصل بهار، با میانگین دمای 23 درجه در خاک زهکشی و بارور شده و در اصل کاشته می‌شود. رشد آن در آب و هوای گرم؛ با دمای بیش از 30 درجه رخ می‌دهد. بابونه دو ماه پس از کاشت، گل می‌دهد و گل‌های آن در موقع شکفتن و یا باز شدن، برداشت می‌شود. برای نگهداری بهتر، گلهای بابونه باید در سایه، خشک شوند.

برای آشنایی و آموزش مهمترین نکات ضروری در زیبایی، سلامت و نگهداری از پوست، این سری از مطالب مجله سبزینه راه را دنبال کنید.

مهمترین کاربردهای روغن بابونه چیست؟

در قسمت پایین، با مهمترین کاربرد روغن بابونه آشنا میشوید.

روغن بابونه؛ دارای خاصیت درمان مشکلات عصبی و تب است

بابونه؛ اغلب به عنوان دارویی برای درمان تب و آرام کردن ناراحتی‌های عصبی استفاده می‌شود. 2000 سال است که در سبک زندگی مصریان و اعراب از آن به عنوان یک درمان گیاهی در اروپا استفاده می‌کنند.

خاصیت ضد باکتری و قارچ کشی روغن بابونه

با توجه به ترکیبات گیاه بابونه؛ خواص زیادی دارد که از جمله آنها می‌توان به خاصیت ضد باکتری و قارچ کشی اشاره کرد. به علاوه اسانس بابونه برای درمان ناهنجاری‎های پوستی مناسب است.

 

خاصیت ضد التهابی و ضد درد بابونه

روغن با ارزش بابونه؛ دارای اثرات ضد التهابی و ضد درد است و برای مشکلات عضلانی و مفاصل ایده آل می‎باشد. از این گیاه برای درمان و تسکین دردهای التهابی مانند روماتیسم نیز استفاده میکنند.

روغن بابونه دارای اثرات آرامش بخش، ضد التهاب و تسکین دهنده دردهای مفاصلی است.

آرامش بخش بودن روغن بابونه

روغن بابونه دارای اثرات آرامش بخش بوده و برای سردردهای تنشی نیز استفاده می‌شود. از بابونه مانند گیاه گل گاو زبان، برای تسکین سر درد استفاده میکنند.

 

داشتن خوابی راحت با استفاده از بابونه

تا به امروز از روغن بابونه برای درمان مشکلات پوستی و عضلانی استفاده می‌شد، اما گل بابونه اثر آرام بخشی دارد و به خوابیدن کمک می‌کند.

همچنین بخوانید:  چگونه بدون خستگی یک روز کامل را سپری کنیم؟

درمان تحریکات پوستی با روغن بابونه

رایحه آرام بخش گیاه بابونه، حواس را تقویت خواهد کرد. استفاده از این روغن برای روزهای بسیار گرم ایده آل است، زیرا اثر نرم کنندگی آن باعث درمان تحریکات پوستی خواهد شد.
اسانس بابونه برای جلوگیری از بروز مشکلات پوستی در آینده، اثربخشی درمانی دارد.

 

خواص روغن بابونه برای مو

روغن بابونه؛ به نوبه خود برای بهبود سلامت موها و مهمتر از همه برای درخشندگی و زیباتر نشان دادن موهای بلوند یا روشن بسیار موثر است و به آنها درخشندگی عالی می‌بخشد. همچنین، روغن بابونه؛ درمان خوبی برای جلوگیری از پوسته پوسته شدن پوست سر و شوره می‎باشد.

اگر تجربه استفاده از روغن بابونه را دارید لطفا درقسمت نظرات با دیگران به اشتراک بگذارید.

روغن بابونه برای احیا، رشد مو و استحکام مو بسیار مناسب است.

اسانس بابونه؛ دارای خواصی است که باعث کاهش و رفع خارش پوست سر می‌شود. اگر به طور مداوم از این روغن بهره بگیرید، موها به طور طبیعی رشد خواهند کرد. این روغن مو حتی برای کودکان نیز کاربرد دارد، زیرا بابونه روی موهای جوان و بکر بسیار بهتر عمل می‌کند.
گیاه بابونه؛ به محافظت از مو در برابر مواد خارجی که برای مو مضر هستند، کمک می‌کند. اسانس بابونه برای ریشه های مو از نظر استحکام و همینطور احیای آن مناسب است.

 

چگونگی استفاده از روغن بابونه برای مو

برای استفاده از روغن بابونه جهت تقویت پوست و موی سر؛ باید چند قطره روغن بابونه را در شامپو مخلوط کنید یا بعد از شستن موهایتان با شامپویی که معمولا استفاده می‌کنید، موهای خود را با استفاده از دم کرده بابونه، شستشو دهید.

نحوه ی استفاده از روغن بابونه برای موی سر

طریقه استفاده از روغن بابونه برای مو؛ برای انجام این کار، باید حدود 15 قطره اسانس بابونه به شامپوی معمولی خود اضافه کنید. می‎توان آن را هم به موهای طبیعی و هم به موهای رنگ شده اضافه کرد، زیرا نتایج مشابه خواهد بود. شامپوی حاوی بابونه را دو یا سه بار در هفته استفاده نمایید تا موهایی ابریشمی و روشن داشته باشید.

همچنین بخوانید:  ۷ تغییر در سبک زندگی برای سلامتی بیشتر

 

فواید اسانس بابونه برای پوست

در مورد مراقبت از پوست توسط روغن بابونه به نظر می‌رسد که ترمیم کننده باورنکردنی برای بافت‌های آسیب دیده است و به لطف محتوای موسیلاژی که دارد به درمان آکنه، درماتیت، اگزما، بریدگی‌های کوچک و سوختگی و جوش کمک می‌کند.

علاوه بر این، روغن آرگان برای مرطوب کردن پوست خشک نیز گزینه بسیار عالی می‏باشد. علاوه بر این اسانس بابونه، پوسته پوسته شدن پوست را از بین می‎برد و آن را بسیار نرم‌تر، شاداب‌تر و زیباتر می‌کند.

بیشتر بدانید: خواص شگفت انگیز روغن آرگان (Argan oil)! کاربرد روغن آرگان برای پوست، مو و ناخن.

نحوه استفاده از روغن بابونه برای پوست و صورت

روغن بابونه هم به صورت استنشاقی و هم به صورت موضعی بر روی پوست، عمل می‌کند. به طور کلی، اسانس بابونه با انواع دیگر روغن‌ها مانند آلوئه ورا مخلوط می‌شود. این روغن اغلب برای پوست‌های حساس یا خیلی خشک استفاده میشود.
اگر شما مستعد آکنه یا درماتیت هستید، روغن بابونه را با اسانس اسطوخودوس مخلوط کنید و همچنین برای تسکین سوزش پوست صورت، آن را با روغن درخت چای ترکیب نمایید.

در مورد زوغن های مفید بخوانید: چه روغن های به رشد سریع مو کمک می کنند؟ ۹مورد از روغن های موثر در رشد سریع مو را بشناسید!.

خواص روغن بابونه برای سلامتی بدن و بیماریها

ناگفته نماند که روغن بابونه علاوه بر پوست و مو بر روی سلامتی بدن و درمان بسیاری از بیماری‎ها نیز کاربرد دارد که در زیر به آنها اشاره می‎کنیم.

بهبود دستگاه گوارش توسط بابونه

یکی از خواص اصلی روغن بابونه؛ این است که یک داروی گیاهی باورنکردنی، برای بهبود سلامت دستگاه گوارش می‎باشد. همچنین، اسانس بابونه به ترشح صفرا و به هضم بهتر بعد از غذا نیز کمک می‌کند و همینطور برای مبارزه با شرایطی مانند یبوست، گرفتگی معده، اسهال و نفخ شکم بسیار عالی است. همه این ویژگیها به دلیل خواص ضد اسپاسم این روغن می‎باشد.

در مورد روغن های مفید بیشتر بدانید: روغن ماکادمیا (Macadamia oil)! معجزه زیبایی یا روغن مضر سلامتی!؟ خواص، منبع، فواید، عوارض برای بدن، پوست و صورت.

روغن بابونه برای چی خوبه!؟

روغن بابونه ضد باکتری، ضد التهاب، ضد درد، تکسین دهنده اعصاب و برای پوست و مو مرهم بوده و که به صورت کامل در این بخش از مجله سبزینه راه شرح داده ایم.

روغن بابونه برای اعصاب مناسب است یا خیر؟!

بابونه؛ اغلب به عنوان دارویی برای درمان تب و آرام کردن ناراحتی‌های عصبی استفاده می‌شود. 2000 سال است که در سبک زندگی مصریان و اعراب از آن به عنوان یک درمان گیاهی در اروپا استفاده می‌کنند.

منبع : vaghtemod.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا