۳ روش برای درمان و کنترل دیابت با دانه شنبلیله

شنبلیله از گیاهان پرخاصیتی است که هم برگها و هم دانههای قهوهای رنگ کوچکش خوراکی بوده و فواید زیادی دارند. از دیرباز از تخم شنبلیله برای کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت استفاده میشده است.
امروز در این مقاله از سبزینه راه نکات خیلی مفید و عملی و کاربردی را برای شما در نظر گرفته ایم.
دانههای شنبلیله معمولا در آشپزخانههای هندی برای افزودن طعمی منحصر به فرد به غذا مورد استفاده قرار میگیرد. اما این دانههای ریز دارای فوایدی برای سلامتی نیز هستند؛ به طوری که چندین پژوهش اشاره کردهاند که شنبلیله به دلیل تواناییاش در کاهش قند خون، میتواند به کنترل دیابت نوع دو کمک کند. در این مطلب از مجله سبزینه راه با خواص دانه شنبلیله برای درمان دیابت و طریقه مصرف آن آشنا شوید.
نتایج تحقیقات بر روی دانههای شنبلیله
بر اساس نتایج یک پژوهش که در «مجله بین المللی ویتامین و تحقیقات تغذیه» منتشر شد، مشخص شد ۱۰ گرم روزانه دانه شنبلیله خیسانده شده در آب گرم میتواند به کنترل دیابت نوع ۲ کمک کند.
بهترین راه برای مصرف شنبلیله چیست؟
یکی از متخصصین در حوزه رژیم غذایی به تازگی سه راه سادهای را که افراد میتوانند از طریق آن دانههای شنبلیله به منظور کنترل قند خونشان مصرف کنند، منتشر کرده است.
خیساندن دانههای شنبلیله
این متخصص گفت: یک قاشق پر از این دانههای شنبلیله را بردارید و آنها را در طول شب در آب بخیسانید. صبح فردا، این آب را جوشانده و بخورید. همچنین اگر امکان دارد دانههای شنبلیله را هم قورت دهید.
او همچنین گفت: مصرف این دانهها بدین شکل برای افراد دیابتی و نیز آنهایی که به انسولین مقاومت دارند، مفید است.
مصرف جوانه شنبلیله
این متخصص رژیم غذایی همچنین گفت: دومین راه، جوانه زدن این بذرهاست. شما میتوانید دانههای جوانه زده شنبلیله را به سالاد و ساندویچ خود اضافه کنید.
پودر دانههای شنبلیله
همچنین میتوان از دانههای شنبلیله به شکل پودر استفاده کرد. طبق گفته این متخصص رژیم غذایی، مقدار مساوی از دانههای شنبلیله، دانههای جامون و نیز دانههای کدو تلخ را بردارید. آنها را خشک کرده و پس از مخلوط کردن آنها را پودر کنید. سپس روزی یک قاشق از این پودر را هر روز صبح با شکم خالی به شکل ناشتا مصرف کنید.